Mooie ruin van 4,5 Arabier x KWPN

Prijs: €5.000,00 | Geplaatst: ma, 2019-12-02 15:20
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
4 jaar
Stokmaat:
160 cm
Kleur:
Bruin
Discipline + Niveau:
Basis/AllroundLicht aangereden
Ras / stamboek:
Kruising
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Moeder: 
Zanieka Springflower
Vader: 
Soyuz Khan
Vader van moeder: 
Gribaldi

Sdarov Khan = 68% ox (EASP)

V Soyuz Khan (Arabisch Volbloed, Valaam x Nura)

M Zanieka Springflower (kwpn/trakhener, Gribaldi x Anieka)

https:www.allbreedpedigree.com/sdarov+khan

Geboortedatum 4-06-2015
Stokmaat rond 1.60m

Sdarov Khan is een mooie, lieve ruin van 4,5 jaar oud die graag wil leren en altijd ja zegt. Hij groeit nog steeds, mentaal en fysiek, daarom zijn we heel langzaam begonnen met inrijden. Hij heeft nog niet veel gedaan onder de man maar is wel al sinds veulen in handen. Ik heb hem sinds hij 1 week oud is maar verkoop hem na lang wikken en wegen toch, de klik mist, helaas...

Hij is niet voor beginners. Het is een jong paard. Hij is alert en gevoelig voor de omgeving maar eager to please en mensgericht. Hij zou het best tot zijn recht komen bij een zekere ruiter die weet hoe een jong paard denkt en leert en hem goed op kan leiden tot sportpaard.

Hij is heel geschikt voor endurance (zijn volle broer is naar Frankrijk en liep daar succesvol diverse wedstrijden waaronder een 2e plek in het kampioenschap voor 4-jarige paarden, met lage hartslagen). Maar ook andere disciplines (met name dressuur i.v.m. zijn afstamming) zouden hem niet misstaan. Hij is nooit kreupel geweest.

Sdarov kent basis grondwerk en aan de longe. Hij heeft mooie gangen en beweegt solide. In de roundpen rijdt hij af en toe onder het zadel en met hoofdstel maar puur de basis. Buiten heeft hij één rit gemaakt onder de man naar het bos/duin en over de weg, hierbij was hij braaf en oplettend.

Hij is enorm lief in de omgang, met poetsen en opzadelen staat hij keurig stil. Hij is altijd op tijd ontwormd. Bij de hoefsmid is hij erg braaf, hij is elke 8 weken bekapt. Dierenarts en tandarts zijn gemakkelijk, in januari is zijn gebit gedaan. Meelopen aan de hand, trailerladen en reizen doet hij zonder problemen. Hij staat buiten en heeft geen deken op dus al een lekkere wintervacht, hij is wel aan een dekentje gewend. Momenteel wordt hij hier niet verder doorgereden.

Prijsklasse normaal (via pb) - keuring toegestaan - meer informatie of video's via een privébericht.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina