Stoere, lieve koffievos ruin v. Johnson

Prijs: €5.000,00 | Geplaatst: do, 2020-02-13 21:23
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
12 jaar
Stokmaat:
168 cm
Kleur:
Vos
Discipline + Niveau:
DressuurL
Ras / stamboek:
KWPN
Stamboekpapier:
Ja
Afstamming:
Afstamming
Vader: 
Johnson
Vader van moeder: 
Duntroon

Deze knapperd is een echte knuffel en wil het liefste in je zak kruipen. Braaf met poetsen, opzadelen, en opstappen. Hij is grappig, aanhankelijk, en heeft veel mimiek.

L1 geklasseerd maar we zijn bezig met enkele M oefeningen.
Maakt braaf een sprongetje maar mist de techniek. Is niet geschikt voor onzekere of beginnende ruiter. Wel perfect voor overgang van pony naar paard.

Zeer gaaf dressuurpaard voor een handige ruiter. Het is een geweldig paard, extreem lenig, en zeer werkwillig. Maar er moet een klik zijn. Ik ben momenteel bezig met rustig aan de juiste spieren opbouwen met hem.
Ik ga met hem alleen naar buiten en is dan blij, maar braaf, in alle gangen.
Zijn galop blinkt uit, zijn draf is makkelijk aan te sleutelen. En zijn stap is ruim.

Zal absoluut niet trappen of bijten. Klinisch goedgekeurd in november 2017, overkeuren mag op kosten van de koper. Geen (stal) gebreken.

Goed tehuis is belangrijk. Hij mag eventueel weg tegen meerprijs met zijn zwarte goedpassende Wow dressuurzadel maat 1(17 inch) op lucht. En zijn andere spullen, zoals dekens, hoofdstel en myler bit etc etc.
Handelaren en maneges mogen voorbij scrollen.

Ik zoek een plekje voor hem waar hij dagelijks buiten komt met maatjes. En waar iemand zijn talent naar boven gaat halen. Iemand die vriendjes met dit geweldige paard gaat worden en hem afwisseling biedt.

Reden van verkoop is dat ik stop met de hobby/sport. Ik wilde heel graag met dit paard hoger de sport in gaan rijden. Helaas nooit van gekomen en nu ik ga stoppen zal deze grote knuffel niet meer de aandacht krijgen van mij die hij zo verdient en graag wil.

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina