Ervaren bijrijder aangeboden omgeving Uden/Zeeland

Prijs: notk | Geplaatst: di, 2020-07-07 15:13
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Al enige tijd ben ik op zoek naar een fijn bijrijdpaard/grote pony (min grote D). Door een val een aantal jaar geleden ben ik angstig geworden en durf ik niet altijd goed door te pakken. Ik hen een kleine pauze genomen na mijn vorige bijrijdpaard (springgefokte 8-jarige KWPN'er, die toch niet zo goed kon springen en opgeleid is als dressuurpaard) die jammer genoeg verkocht werd en ik niet de financiele middelen had om hem over te nemen.

Over mij: ik rij vanaf mijn zesde en heb mijn oude D-pony'tje uitgebracht in het M2. Ik ben best een handige ruiter met een zachte en vriendelijke hand en veel geduld. Ik heb altijd met veel plezier dressuurmatig getraind en mijn wens is om ooit weer wedstrijden te gaan starten met een eigen paard. Maar voor nu wil ik weer terug het zadel in, want hoe langer ik niet rijd, hoe groter de onzekerheid wordt. Ik ben 1.70 en heb een geimddeld postuur. Ik beschik over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en zal altijd zuinig zijn op jouw spullen en natuurlijk je paard. Ik ben niet vies om hier en daar te helpen, maar dat zit er doordeweeks vaak niet in vanwege een fulltime baan. Ik ben natuurlijk wel bereid een bijdrage te leveren als blijkt dat er een fijne klik is met paard én eigenaar. 

Wat ik zoek: ik zoek de brave sukkel van stal, het oudje waar je iedereen opzet, het paardje waar je je dochter van 3 met een gerust hart los op rond laat stappen. Een braaf en vooral stabiel paard dus, die mij het vertrouwen geeft dat het allemaal niet zo erg is. Ik vind het dressuurmatig rijden in de bak leuk, of dat nou om de basis gaat of de wat hogere oefeningen, maar ik vind het ook lekker om zo nu en dan een rit door de bossen te maken (mits het wederzijdse vertoruwen van paard en eigenaar er is natuurlijk). In het begin vind ik het fijn als de eigenaar of instructeur erbij is (ik ben bereid om lessen te nemen bij de eigen instructeur).

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina