Lieve 3-jarige Dpony

Prijs: €4.250,00 | Geplaatst: zo, 2020-09-27 09:02
Deze advertentie is gesloten

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Geslacht:
Ruin
Leeftijd:
3 jaar
Stokmaat:
145 cm
Kleur:
Speciaal / Overige
Stamboekpapier:
Nee

Fox is een knappe 3-jarige ruin. Buiten zijn knappe looks is hij ook nog eens enorm lief. Een kindje kan hem zo van de weide halen!

Hij is verkeersmak, braaf bij de hoefsmid, loopt zo de trailer op, daarbovenop is hij een enorme knuffelkont. Ook met andere pony’s komt hij goed overeen.

Fox is nu enkele keren onder het zadel geweest en is erg braaf. In de piste weet hij wel dat hij moet werken. Hij zal nooit bokken of steigeren, maar hij is wel erg vooruit.

Hij heeft erg veel potentieel om de sport in te gaan. Al zal hij, als hij voldoende doorgereden is, ook een knappe, brave kinderpony worden. Je kan alle richtingen met hem uit. Hij heeft 3 bovengemiddelde gangen.

Midden augustus heeft Fox een (klinische) keuring ondergaan, hij was hier helemaal goedgekeurd. Herkeuren is uiteraard toegestaan. Hij is een pony met een sterk gestel en gezonde hoeven.

Filmpjes graag aanvragen via whatsapp aangezien ik niet heel actief meer ben oo Bokt. 0032496954010. Fox is te bezichtigen in kapellen (Antwerpen) een 30 min van Breda. 
Hou er rekening mee dat hij slechts een 8-tal keer onder het zadel geweest is.

[Deze advertentie is automatisch gesloten.]

Deze advertentie is gesloten
↑ Naar het begin van de pagina