5* huisje gezocht

Prijs: notk | Geplaatst: wo, 2021-04-07 19:32

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Helaas heb ik toch besloten om mijn goudhamster vrouwtje (+-1 jaar) een nieuw huis te bieden. Ik merk dat ze niet gelukkig is met de afmeting waarin ze nu woont, en ik kan haar helaas niet meer ruimte bieden of uitdaging bieden.
Ze is super lief en redelijk tam, je kunt haar niet oppakken. Maar als je haar in een schaaltje laat lopen kun je der zo uit het verblijf halen. (Denk dat ze een hand te onstabiel vindt.)
Ze is super actief, rond 6u komt ze uit haar holletje en is de rest van de avond druk bezig mer vanalles. Vaak zie ik haar overdag ook nog wel eens, dus lui is ze zeker niet.

Dus ben jij degene die haar wel de uitdaging en eventueel een groter verblijf kan bieden? Stuur mij dan een berichtje met wat jij haar zou kunnen bieden. Ze gaat namelijk niet zomaar weg.

Ze mag weg met haar huidige verblijf, wie weet kun jij haar daarin nog wel de nodige uitdaging bieden die ze zoekt. Alles gaat in 1x mee, dus deksel, voer, groot looprad, 2 kamerhuis, koelsteen, waterbakje, tunnels en net nieuwe bodembedekking. Vraagprijs is hiervoor €80,-*

Mocht je ervoor kiezen alleen de hamster over te nemen dan krijg je het voer erbij. Voor haar alleen vraag ik €20* want ik wil niet dat ze als slangenvoer eindigt.

*Bij een goed huis is d e prijs bespreekbaar

Registreer en log in om contact op te nemen met Bwor.
↑ Naar het begin van de pagina