Recreatiepaard GEZOCHT

Gevraagd | Prijs: notk | Geplaatst: ma, 2021-05-03 14:22

Informatie over de verkoper

Advertentie details

Kleur:
Bruin
Stamboekpapier:
Nee

Beste paardeneigenaren,

Mijn zusje en ik zijn opzoek naar ons eerste paardje, waarbij een wederzijdse klik en een goede gezondheid een must is!

Zelf heb ik nu 13 jaar rijervaring en mijn zusje meer dan 7 jaar. Wij houden ervan om lekker naar buiten te gaan en af en toe recreatief in de rijbak te rijden. We vinden het daarnaast heerlijk om dagelijks bij de paarden te zijn, wandelingen te maken en bezig te zijn met grondwerk. Onze stiefvader wil gaan beginnen met paardrijden en zal dit oppakken door regelmatig lessen te nemen bij onze instructrice. 

Wij hebben een vijf sterren huisje en ontzettend veel liefde te bieden! Een huis waar hij/zij dagelijks alle aandacht krijgt, op de weide staat met andere paarden en waar hij/zij 's avonds op stal staat. De stalling is gelegen in een rustige en groene omgeving, waarbij er genoeg mogelijkheden zijn om naar buiten te gaan. Meer informatie over de stalling, locatie en over ons kan gegeven worden in privé berichten.

In het kort wat wij zoeken:

- Ruin of merrie

- Schofthoogte vanaf 155

- Leeftijd tot 17 jaar

- Beleerd

- Verkeersmak

Wij zijn ervan op de hoogte dat de vraagprijzen op dit moment de pan uit rijzen, omdat veel mensen in deze (corona)tijd opzoek zijn naar een paardje. Wij doen hier niet aan mee, omdat wij het juist belangrijk vinden om het geld buiten ons budget te besteden aan een goede stalling en verzorging. Wij zoeken een paardje dat we niet meer hoeven los te laten, dus dit is geen aankoop die we 'even' in de coronatijd doen. Hopelijk heeft u er als paardeneigenaar begrip voor en bent u opzoek naar nieuwe eigenaren die het bieden van een goed en fijn thuis vooropzetten. Het budget kan besproken worden in de privé berichten, maar valt zeker niet in de hogere prijsklasse ;)

Mocht u voor uw paardje een nieuw thuis zoeken of kent u paardeneigenaren die voor hun paard een nieuwe thuis zoeken, dan horen wij het graag!

Liefs, Renée en Femke

Registreer en log in om contact op te nemen met p_r_r_d_f.
↑ Naar het begin van de pagina